Visitekaartjes

 

 

 

Hoewel een visitekaartje vaak het

Wij maken de kaartjes met aandacht voor vorm, leesbaarheid en kwaliteit, meestal op kwalitatief hoogwaardig wit natuurkarton. Het is prima beschrijfbaar zodat het maken van een extra notitie, tijdstip naam of afspraak steeds mogelijk blijft.

 

Stijlvol kaartje

Een andere papierkeuze kan ook, zoals licht gemeleerd karton, gekleurd hoog- glanzend chromolux met een metalllic effect of luxe karton met een linnen- of relief-persing. Denk ook eens aan Conqueror Verge, een papiersoort met een gewaardeerde uitstraling.
Of juist een gesatineerd glad papier, gelamineerde kaartjes, uw berijfslogo in een relief-preeg en een gedicht op de achterzijde.

 

Extra service voor vaste klanten: U kunt kostenloos uw brieven op de Nederlandse taal laten nakijken.
Zo kunt u meteen door een derde laten controleren of uw boodschap overkomt zoals u deze bedoelt.

 

Wij werken uw idee uit tot een professioneel logo waarbij we tevens rekening houden met het gebruik op uw andere bedrijfsuitingen als briefpapier, envelop of website.

 

Belangrijk is een idee te kiezen dat tijdloos is en niet morgen alweer aangepast dient te worden. En... u moet zich er goed bij voelen. Een ontwerp als logo gaan voeren omdat de ontwerpkosten zo hoog waren, leidt tot niets. Daarom hanteren wij de "3-stappen"-formule. Het kan immers altijd zo zijn dat de smaken verschillen en de meningen zover uit elkaar liggen dat overeenstemming niet lukt en een logo niet tot stand komt. Dat is menselijk en moet kunnen.

Stap 1: bespreken wensen en toepassingen

Stap 2: eerste opzet en bijsturing

Stap 3: uitwerken tot logo

In stap 1 en 2 bepalen we de richting. Stap 3 is het vervolg. Leiden stap 1 en 2 niet tot het gewenste resultaat, dan wordt stap 3 niet meer gemaakt en kost onze inspanning u niet veel. Zo blijft u een tevreden gevoel aan de relatie overhouden en dat is wenselijk voor u en voor ons.
 

Drukkerij Bongers Roermond
T-shirts
Auto & ramen
Websites
Ontwerpen
Drukwerk
Actie
Contact