Drukkerij Bongers Roermond
logo db

Geboortekaartjes-info

 

We hebben een hele uitgebreide collectie geboortekaarten die we na de geboorte van uw kindje bedrukken met de gewenste tekst.

 

De kaarten van deze geronommeerde uitgevers staan in diverse albums die u een weekje vrijblijvend kunt lenen om thuis op uw gemak een keuze te maken.

In deze albums vindt u ook leuke teksten en mooie lettertypes die uitstekend bij het ontwerp van de kaart passen.

Bekijken

 

Om te voorkomen dat een bepaald album is uitgeleend kunt u van tevoren bellen om het te reserveren.

 

 

Kraamafdeling

 

De drukkerij ligt op loopafstand van het Laurentiusziekenhuis en de verloskundigen praktijk.

 

 

Openingstijden

 

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Woensdag van 09.00 - 13.00 uur. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten. Mocht uw kind in het weekend geboren worden dan kunnen wij u op de maandag daaropvolgend weer van dienst zijn.

 

 

U kunt bij ons vrijblijvend albums lenen om geboortekaarten uit te zoeken.

Hierin staan allerlei kaarten, waarvan velen bedrukt met een modeltekst.
De kaarten zijn qua uitvoering enkel verkrijgbaar zoals ze in het boek staan; alleen de tekst, de kleur van de tekst en het lettertype kunt u zelf bepalen.

 

U zoekt een kaart uit en bestelt deze. Wanneer u bestelt vragen wij u of u al een tekst heeft samengesteld en een lettertype heeft uitgekozen (voorbeelden vindt u in de boeken).
Als dat het geval is maken wij een proefuitdraai. Proefuitdraai en de enveloppen kunt u vooraf ophalen. Wij raden u aan de proef goed door te lezen op adresgegevens etc.
De enveloppen kunt u thuis adresseren zodat u alles klaar heeft liggen wanneer het kind geboren wordt

 

 

 

Na de geboorte geeft u de ontbrekende gegevens aan ons door zoals naam, eventuele doopnamen, datum en geslacht en eventueel gewicht en lengte. Wanneer u van tevoren voor een jongen en voor een meisje een naam heeft doorgegeven kunt u ook telefonisch de gegevens doorbellen. In verband met mogelijke spellingsfouten via de telefoon hebben wij de naam graag schriftelijk.

Wij proberen indien wij de gegevens voor 12.00 uur binnen hebben diezelfde dag de kaarten te drukken, zodat u ze meteen kunt versturen.

 

Indien van toepassing - zoals bijvoorbeeld bij kaarten met strikjes of inlegvellen - worden de onderdelen van de kaart los geleverd en dient u deze zelf, nadat de kaart gedrukt is samen te stellen.

 

 

Hulp bij het bepalen van het aantal kaarten
- wederzijdse familie
- wederzijdse vrienden
- wederzijdse collega's
- medisch personeel
spacer(kraamhulp, verloskundige,
spacerhuisarts etc)
- buurtgenoten
- wederzijdse sportvrienden
- school, andere kinderen

 

 

PS indien u kaarten bij wilt bestellen, gelieve dit voor de geboorte te doen. Bij bijbestellingen achteraf zijn de drukwerkzaamheden hetzelfde als bij de eerste druk en betaalt u de drukkosten nogmaals.
 

T-shirts
Auto & ramen
Websites
Ontwerpen
Drukwerk
Actie
Contact