Drukkerij Bongers Roermond
logo db

Huwelijkskaarten-info

 

We hebben een hele uitgebreide collectie huwelijkskaarten waaruit u een keuze kunt maken om de gasten uit te nodigen voor jullie speciale dag.

 

Van veel gerenommeerde uitgevers hebben wij albums in huis, die u vrijblijvend kunt lenen.

Bekijken

 

Als u op de uitgever klikt kunt u bij de meesten naar hun webpagina om alle kaarten te bekijken. Als u van een bepaalde uitgever een album wilt lenen is het verstandig om van te voren even te reserveren.

 

Hoe een kaart uitzoeken?

 

U kunt bij ons vrijblijvend albums lenen om huwelijkskaarten uit te zoeken.

Hierin staan allerlei kaarten, waarvan velen bedrukt met een modeltekst. De kaarten zijn qua uitvoering enkel verkrijgbaar zoals ze in het boek staan; alleen de tekst, de kleur van de tekst en het lettertype kunt u zelf bepalen.

U zoekt een kaart uit en bestelt deze. Wanneer u bestelt vragen wij u of u al een tekst heeft samengesteld en een lettertype heeft uitgekozen (voorbeelden vindt u in de boeken). Als dat het geval is maken wij een proefuitdraai. Proefuitdraai en eventueel de enveloppen kunt u vooraf ophalen. Wij raden u aan de proef goed door te lezen op adresgegevens etc.

 

Indien van toepassing - zoals bijvoorbeeld bij kaarten met strikjes of inlegvellen - worden de onderdelen van de kaart los geleverd en dient u deze zelf, nadat de kaart gedrukt is samen te stellen.

 

 

 

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Woensdag van 09.00 - 13.00 uur. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten.

 

 

Hulp bij het bepalen van het aantal kaarten
- wederzijdse familie
- wederzijdse vrienden
- wederzijdse collega's
- buurtgenoten
- wederzijdse sportvrienden

 

 

 

Het is ook mogelijk meerdere teksten te gebruiken, bijvoorbeeld een gedeelte van de gasten wil je voor de gehele dag uitnodigen en voor een aantal gasten houden jullie op een bepaald tijdstip een receptie.

 

Wij kunnen dan een gedeelte van de kaarten met de ene tekst bedrukken en de rest van de kaarten met een andere tekst. Wij noemen dit de wisseltekst.

 

Een andere oplossing is het gebruik maken van aparte inlegkaarten met extra daarop de wisselende informatie.

T-shirts
Auto & ramen
Websites
Ontwerpen
Drukwerk
Actie
Contact