Drukkerij Bongers Roermond

Sponsor-actie

 

Met de db-sponsor-actie bepalen leden

Briljante sponsoractie voor je club of vereniging

Hoe werkt het concept?

Ieder lid, sympathisant, donateur of familielid hiervan heeft wel eens of misschien wel regelmatig drukwerk nodig; dat kunnen geboortekaartjes, visitekaartjes, brieven of enveloppen voor zakelijk gebruik, flyers etc. zijn.

Deze persoon komt voor het drukwerk bij ons en maakt aan ons bekend welke vereniging hij of zij wil steunen. Hij krijgt dan van ons bij levering van het drukwerk tevens een bon mee die de waarde heeft van 5% van het exclusieve factuurbedrag. Deze bon levert hij in bij de penningmeester en is tevens uw controlebewijs. Een maal per maand wordt het totaal bedrag van alle bonnen overgemaakt op het rekeningnummer van uw vereniging.

 

Hoe kan uw vereniging meedoen?

Simpelweg door u per mail aan te melden voor deze actie onder vermelding van verenigingsnaam, bank- of girorekeningnummer, tenaamstelling van de rekening en contactpersoon. Verder brengt u deze actie onder de aandacht van uw leden middels verenigingsblad of anderszins.

Een voorbeeld: stel 3 leden bestellen in een maand geboortekaartjes ter waarde van totaal 528 euro exclusief dan is de verenigingsdonatie 5% daarvan en dat is 26,40 euro in die maand. Op jaarbasis zou dat een bedrag opleveren van 316,80 euro.

Een bedrag waar u niet voor hoeft te collecteren of langs de deuren hoeft te gaan. De motivatie van uw leden alleen is al voldoende.
Dat dit soort bedragen aardig op kunnen lopen behoeft geen betoog, zeker wanneer bedrijven uw vereniging willen steunen.

Alvast succes met uw vereniging en uw acties!
 

T-shirts
Plakletters
Websites
Ontwerpen
Drukwerk
Contact