Drukkerij Bongers Roermond

Waarom een website

 

U heeft nog geen website

Gevonden worden

 

Nog niet zo lang geleden was de Gouden Gids de bron om te vinden welk bedrijf u kon helpen. Aan de hand van de advertentie koos u vervolgens een of meerdere bedrijven uit.

Op basis van hoe de advertentie over kwam, want veel informatie kon niet gevonden worden. Dat ligt tegenwoordig wel even anders. Bedrijven presenteren zich uitgebreid op internet en worden gevonden via zoekmachines als Google. Zelf zoekt U waarschijnlijk ook op die manier. U moet de website zien als een verkoper van uw producten.

 

Bedrijven die bij een zoektocht niet in het lijstje van google voorkomen - omdat ze geen website hebben - worden niet gezien. Aan hen wordt niet gedacht bij het vergeven van een opdracht of het aanvragen van een offerte die meer en meer via email plaats vindt. Geen aanvraag is geen verkoop is geen omzet.

 

 

Misschien heeft u al een website en wil u die veranderen. Daarvoor kunt u ons eveneens benaderen.

 

Wij kunnen uw website professionaliseren maar ook bijhouden middels een jaarabonnement vanaf 30 euro jaarlijks, afhankelijk van hoe vaak u veranderingen wil doorvoeren en de hoeveelheid tijd die daarmee gemoeid is.

 

Een andere mogelijkheid is een CMS-site (Control Management System) waarbij u zelf bijvoorbeeld de teksten op uw site kunt aanpassen.

 

Geinteresseerd? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Webdesign door drukkerij Bongers
T-shirts
Plakletters
Websites
Ontwerpen
Drukwerk
Contact